Sinne aikaan menneen maailman
mä tässä nyt matkustan
Oli miekka silloin voimakkain
Voimaa tuosta ajasta taas hain
Ritarit nuo peltipalttoissaan
Neito palvoi sankariaan
Musta ritari oli huulella kaikkien
Oli se aikaa vainottujien noitien
Yössä mustaa raamattua luettiin
Uskottiin niihin pimeyden voimiin
Alistettu kansa oli pinteessään
Ei aina tullut valoa ees kesäaamuun
Uskottiin vanhan kuninkaan haamuun
Kun talikko nostettiin vastaan miekkojen
Oli silloin halpa henki maalaisten
Vaan lopulta alistettiin se miekankin mahti
juotiin juhlisssa itsetehty maukas sahti
Aikaan seuraavan kuninkaan käytiin
Hänestä suuri pelastaja tehtiin
Oli viimein ääni kansallakin
Tunnusti kuningas heidän mahdin
Näin rinnan eli kansa ja hallitsijansa
Oli arvon kruunun kantajansa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut