ikävä sinua enkeli..

Runoilija piksutin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Annetaan auringon paistaa jopa niiden pilvien takaa =)
 

kulta rakas pieni enkelini.. näetkö sieltä kaukaa,
sieltä onnellisesta paikasta kuinka ikävä minulla sinua on,
minun oma pieni täyttä kultaa oleva enkelini.

saisimpa edes kerran koskettaa pieniä käsisäsi,
tuntea pehmoisen ihosi vasten omaa poskeani.
voi kuinka ikävä minulla on..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot