Ikuisuuteen.

Runoilija piksutin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Annetaan auringon paistaa jopa niiden pilvien takaa =)
 

Rakkauden planeetta Venus
heittää meille kirkkaan katseen
iltataivaalla.

Pidän sinua kädestä ja hymyilen.
Olen onnellinen,
sinun kanssasi voin viimein olla se,
kuka todella olen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Muuta ei pysyvään rakkauteen tarvitse sanoa.
Suosikit mars <3

Olla täysin oma itsensä toisen seurassa.... Siitä on hyvä jatkaa! Pidin tästä! :)

Konstellaatiot kohdillaan.

Itsensä voi joskus löytää antamalla palan itsestään toiselle. Toinen on peili näyttämään kokonaisuus, jonka näytät lukijalle runossasi. :)

 

Käyttäjän kaikki runot