sinun, en.

Runoilija piksutin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Annetaan auringon paistaa jopa niiden pilvien takaa =)
 

Mietin mietin ja mietin..
miksi sut sai joku muu.
tämän kestäminen on rankaa ja tekee olosta pahan..
miksi mun on pakko katsoa teidän
yhteisiä kuvia vaikka tiedän että ne satuttaa.
Kumpa voisin vain unohtaa, miksi sua en kai
koskaan saa..
Anna mun unohtaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavan surullinen runo pettymyksestä ja kaipauksesta.

Koskettavan surullinen runo pettymyksestä ja kaipauksesta.

 

Käyttäjän kaikki runot