Piilossa

Runoilija piksutin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Annetaan auringon paistaa jopa niiden pilvien takaa =)
 

Missä olet?
Olit liian kauan poissa, liian kauan hiljaa.
Nyt en löydä sua enää..

Eksyn ilman sinua,
en pärjää ilman sinua.
Olet minun kantava seinä, tuki ja turva.

Tule esiin, puhu minulle.
ei jatketa enää tätä piiloleikkiä..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot