elämä ja kipu

Runoilija piksutin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Annetaan auringon paistaa jopa niiden pilvien takaa =)
 

Niinhän se on, elämä kouluttaa..
Se raatelee joskus sydäntä rikki, joskus se hellästi rakkauden voimalla kokoaa sen yhteen.
Mutta entäs jos sydän on todella jo mennyt niin rikki ettei sitä mikään enää korjaa, paitsi se jonka takia se on ensin kitunut ja sitten särkynyt, kaikkensa antanut.. Ja silti kaiken tämän jälkeen rakkaus ei häviä.

Se sama rakkaus voisi vain sen korjata, unohtaa ja antaa anteeksi ja koittaa taas elää. Elmä satuttaa, se viiltää lujaan ja syvään. Tahdon vielä onnellisen päivän sinun kanssa rakas. En tahdo enää tätä kipua, tahdon vain sinut.

Selite: 
Elämäni suurimmalle rakkaudelle, älä jätä mua ilman sua elämään :( en pysty siihen...
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana. Musta tuntuu tällä hetkellä juuri tälle.
Ihanaihanaihanaihana *--*

 

Käyttäjän kaikki runot