tunne

Runoilija piksutin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Annetaan auringon paistaa jopa niiden pilvien takaa =)
 

Mikset ymmärrä hiljaisia ja epäsuoria sanoja,
olet ihana, mahtava ihminen..
tahdon olla sinun, tahdon herätä vierestäsi joka aamu,
tuntea lämpimän hengityksen ihollani.
tahdon koskettaa ihoasi, tahdon tuntea kätesi vartalollani.
haluan sulautua yhdeksi kanssasi.

läheisyytesi on kuin huume,
älä mene pois, tahdon lähellesi nyt ja aina.

antaisit tunteille mahdollisuuden.
en kestä enää elämää ilman sinua..

Selite: 
sinulle, jonka sydämeni on valinnut.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot