yksin jää

Runoilija piksutin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Annetaan auringon paistaa jopa niiden pilvien takaa =)
 

istun yksin hiljaa laiturilla pimeässä illassa,
kuun valo heijastuu tyynen järven pinnasta.
Säpsähdän kun kätesi laskeutuu olkapäälleni.
Nousen ylös ja silmiin katson sua
sä halaat ja katsot takaisin.

Halaat kerran viimeisen
ja silloin tiedän sen,
rakkautemme on lopussa.

Lähdet pois, katson hiljaa selkääsi
joka loittonee kauemmas ja kauemmas.
Vajoan istumaan laiturille.
Kyyneleet kostuttavat silmäni,
sydämeni on murtunut
elämäni hajalla.

Anna mun itkeä hiljaa..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surumielisen kaunis runo yksin jäämisestä!
ONNELLISTA SYNTYMÄPÄIVÄÄ!

Surumielisen kaunis runo yksin jäämisestä!
ONNELLISTA SYNTYMÄPÄIVÄÄ!

 

Käyttäjän kaikki runot