muisto

Runoilija piksutin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Annetaan auringon paistaa jopa niiden pilvien takaa =)
 

Kiitos ajasta, jonka kanssamme jaoit.
Toit jokaiseen päiväämme iloa ja lämpöä.
Emme koskaan tule unohtamaan aikoja sinun kanssasi,
ja niitä mitä meille kaikille opetit.

Jäät meidän sydämiin muistuttamaan iloisuudesta
ja positiivisuudesta jota ympärillesi loit.
Ja enne kaikkea, Sinä jäät sinne, moniin pieniin ja isompiinkin sydämiin.

Tulevaisuuteesi toivomme vain auringonvaloa ja
tähtiä viitoittamaan ja valaisemaan tietäsi elämän poluille. Vieköön se sinua eteenpäin ja ohjatkoon toimimaan oikein ja auttamaan vaikeissa asioissa.

Kiitos!

Selite: 
Sinä, tiedät kyllä:) et unohdu.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot