Älä

Runoilija piksutin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Annetaan auringon paistaa jopa niiden pilvien takaa =)
 

Miksi taas joudun luopumaan sinusta,
miksi koskaan en saa tuntea pieniä käsiäsi sormieni ympärillä..
Miksi en vieläkään saa tuntea lämpöäsi
ja tuoksuasi.
Sydämeni itkee, pikkuinen, älä mene pois.
En enää halua joutua luopumaan..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista

 

Käyttäjän kaikki runot