languir

Runoilija hinpok

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

and I swear to God I'll find myself in the end
 

"Ne eivät yksikään kerro minusta",
väitän, heittelen kasvoillesi runokokoelmaa
elämän raadollisuudesta ja lopusta.
Sinä katsot minua ripsiesi kärjillä, sanot:
"sinulla on mielessäsi sinä joksi sinä et koskaan pääse"

Minun tekee mieli ampua sinut siihen paikkaan.

Pengon laatikot, kaapit.
Raivaan tieltäni kaiken,
kun sinä olet keittämässä kahvia.
Katson muka pelotta (=häpeillen) ja sanon
"kaikki on mennyt paremmin kuin hyvin".
Sinä hymyilet, määräät minut vuodelepoon
("varoilta"), naurahdat hiljaa.

Minä haluan kuristaa sinut heti enkä myöhemmin.

Minussa on monta raatoa
joista yksikään ei osaa kasvaa loppuun.
Minulla on sata tapaa väkivaltaan
joista yksikään ei
kaikkien onneksi
osaa purkautua.

Öisin minä ajattelen, kuinka se kaikki tapahtuisi.
Minä ajattelen sinua ja minua,
niin kuin sinä arvasit minun ajattelevan.
"En minä ole vaarallinen"
minä naurahdin ja sinä uskoit.
Ja yö yön perään minä suunnittelen kaiken valmiiksi.

Selite: 
[FYI]
Kategoria: 
 

Kommentit

sun kirjoitustyyli on aina ollut mulle jotenkin vaikee, sellanen etten tiiä miten päin olla. ehkä siks että omani on erilainen, en tiedä. oon lukenut varmaan kaikki sun runot mutten muista oonko kommentoinut edes kertaakaan.

anyways, saan tästä hyvälaatuisia kylmiä väreitä. oot jännä, lataat niin paljon tunteita sanoihis.

(vaikken ole aikoihin sanonut mitään ääneen niin tämän jälkeen tekee vaan mieli todeta että hitto nainen, tykkään tästä. koska se on suora ja koska se ei edes yritä olla mitään muuta kuin aidon väkevä.)

 

Käyttäjän kaikki runot