joulupalloja. tiskialtaassa.

Runoilija hinpok

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

and I swear to God I'll find myself in the end
 

Miestä ei saa sinusta tekemälläkään
eikä minusta naista edes vääntämällä.
Niin hiomattomia me olemme, kuin lastenkirjoista,
Jumalan kaksi virhettä, mutta kunnioitettu olkoon Hän siitäkin.

Vielä joskus, kun jaksaa taipua näin, tekee vain ihmeitä kuin laihtuisi kiloja päivissä tai olisi tupakoimatta seurassa.
Näin tekee vain ihmeitä, pahoja, itselleen
päivästä toiseen, kun elää elämäänsä vain toisia varten.

Kiedo itsesi minuun taas, ota kiinni, revikin.
Silitä siitä mihin jäit viimeksi.
Niin, kipeämmin kuin koskaan ennen.
Pelota minua, laita minut huutamaan.
Suutele minua kaulalle ja katko niskani.

Rakasta minua, minä haluan sinua.

Selite: 
When it's good, then it's good, it's so good, 'till it goes bad.
Kategoria: 
 

Kommentit

olet upea

 

Käyttäjän kaikki runot