"hän ei enää tule heräämään"

Runoilija hinpok

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

and I swear to God I'll find myself in the end
 

ja tässä minä seison, keuhkot täynnä ilmaa
- te ette tienneetkään mitään!

Selite: 
sairaala
Kategoria: 
 

Kommentit

Miula on niin ikävä siuta pieni, kunpa et olisi mennyt.

 

Käyttäjän kaikki runot