Nimetön

Runoilija hinpok

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

and I swear to God I'll find myself in the end
 

Et naura enää minun kanssani, et koske.
Et kuule sanaakaan, et näe mitään.
Ja minä olen niin viety.

Sinä teit minusta niin täydellisen.
Rakensit kodin,
peittelit minut varmuuskopioihin sinusta ja minusta.
Ja sinä olet niin menetetty.

Minä olen tullut takaisin niin monista sodista,
astunut takapakkia taivaan ovella,
kun kolmas kerta on sanonut toden.

Nyt minä katson kelloa vain toivomusaikoina.

Selite: 
- -glad you came
Kategoria: 
 

Kommentit

Minä katsoin aina nuorempana kelloa toivomusaikoina. 22:22 oli suosikki. Toivon aina poikaystävää.
Kolmas säkeistö tässä runossa on minusta tositositosi hieno. Ehkä siksi, että siihen voin niin vahvasti samaistua. "Olen tullut takaisin niin monista sodista" on tosi upeasti sanottu. Koskettavasti.

 

Käyttäjän kaikki runot