Nimetön

Runoilija hinpok

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

and I swear to God I'll find myself in the end
 

silloin tietää, että on aikuistunut,
kun ei enää rakasta muistoa,
kun valvoo yönsä painajaisia kaakeleista siivoten ja
imuroi valheet vuodevaatteiden mukana

silloin tietää, että on päässyt yli pahoista sanoista, satuttavista tavoista

silloin tietää että on taas puhjennut eloon

Selite: 
kesä, free spirit, kaikki jee, tsekatkaa AURINKO NOUSEE
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot