Nimetön

Runoilija autumn pianist

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällainen outo mutta tunteellinen.. :)
 

Kalenteri täynnä,

kaikilla vaatimuksia.

Kuuntele, lue, omaksu, opi.

Raportoi, tutki, haastattele suunnittele.

Ole tukena,
kuuntele kun minä valitan sinulle,
ole minulle läsnä.

Muista kysyä mitä poikaystävälle kuuluu,

Muista uskotella kaikille että kaikki on okei,

että kyllä kaikki järjestyy,

nyt on vain kiirettä.

Mutta sen jälkeen.

Mutta unohda kaikki muu,

unohda omat murheesi, omat ilosi, oma itsesi.

Unohda että sinun ei tarvitse olla kaikkialla ja kaikille,
sinun ei tarvitse olla sata kertaa enemmän kuin mitä pystyt olemaan.

Unohda että sinä saat tuntea tunteita,
ja että sinä saat puhua muille niistä.

Unohda vain hyvällä omallatunnolla että olet sinä.

Sillä loppujen lopuksihan se taitaa mennä niin,

että sinut on vain luotu kuuntelemaan muita.

Unohda oma itsesi ja oma aikasi.

Anna kiireen ottaa ylivalta sinusta.

Selite: 
Koulussa, omassa elämässä ja koko ajan ruuhkaa, kiirettä, vaatimuksia, kokonaisvaltaisesti siis vain pahaa oloa, väsymystä, itkua ja suuttumusta. Mutta ehkä se tästä.
Kategoria: 
 

Kommentit

näinhän se tänä aikana tuntuu menevän. koko ajan kiire johonkin ja aina riittämätön olo. hienoa.

samaistuin, välillä tuntuu juurikin tältä.. kivasti kulkee alusta loppuun, pysyin mahtavasti kärryillä !

I. Know. The. Feeling. Hieno runo, pidin imperatiivin käytöstä!

Tuttua juttua mainiosti ilmaistuna.
Tosin meikäläisellä jo hamassa muinaisuudessa. Siispä lohdutukseksi: tulee tosi rauhallista aikanaan!

 

Käyttäjän kaikki runot