Långsamt.

Runoilija autumn pianist

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällainen outo mutta tunteellinen.. :)
 

Tämä päivä on kaunis.
Kauniina se alkoi,
kauniina se pättyy.
Niinkuin kaikki neljännet päivät,
kaikki ovat rauhaisia,
levollisia.
Kauniita.
"Långsamt" laulaa Kent korvissani,
sitä tämä juuri on.
Lehtiä maassa. Långsamt.
Joen virtaus mattahopeana.
Långsamt.
Koko päivä kauniisti tahdissa.
Viimeinenkin lehti tippuu maahan.
Långsamt.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot