Oletko tavannut?

Runoilija autumn pianist

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällainen outo mutta tunteellinen.. :)
 

Oletko koskaan tavannut ihmisiä, joiden mielipiteet ovat niin hyviä että niiden jälkeen et pysty enää sanomaan omiasi ääneen? Sellaisia ihmisiä, joiden jokainen sana on sillä hetkellä parasta, kaikki ovat samaa mieltä heidän kanssaan, ja he ovat aina vitsikkäitä. He ovat aina suosittuja, niitä koulun kuninkaita ja kuningattaria joista kaikki pitävät. Niitä jotka eivät välttämättä menesty koulussa, mutta saavat silti parhaat arviot.

Minä pelkään heitä.

Oletko tavannut sellaisia ihmisiä, joille elämä on pelkkää naurua, dramatisointia, ahdistavaa, rönsyilevää iloa? Sellaisia jotka koittavat piristää sinua puhumalla sinulle kuin pikkulapselle? Huomioimalla kaikki tilanteeseen epäolennaisimmat seikat ja madaltamalla tilanteen viimeisetkin ilonpilkahdukset? Sellaisia ihmisiä, joita joko sietää tai ei siedä.

Heitä minä kaihdan.

Oletko koskaan tavannut ihmisiä, jotka muuttuvat aloitettuaan seurustelun tai ystävystyttyään paremmin joidenkin ihmisten kanssa? Sellaisia, jotka eivät enää sano sinulle huomenta, ja joille seurasi kelpaa vain silloin kun muut eivät ole paikalla? Joiden kanssa puhuessa juttu kääntyy aina heihin itseensä, kun sinun asioitasi on käsitelty pari sekuntia?

Heistä minä en osaa päästää irti.

Tunnetko ihmisiä, jotka puhuvat vain itsestään? Sellaisia, jotka listaavat sinulle omat ongelmansa, toteavat että heidän elämänsä on täyttä shaibaa, ettei mikään ole hyvin? Sellaisia ihmisiä, jotka ehkä juuri ja juuri muistavat kysyä miltä sinusta tuntuu, ja mitä sinulle kuuluu ennenkuin he unohtavat että vastauksenkin he voisivat suustasi kuunnella. Sellaisia ihmisiä, joiden elämä on aina päin prinkkalaa, ja joilla ei ole mitään hyvää elämässään.

Sellaisista ihmisistä minä en pääse irti vaikka tahtoisin.

Oletko koskaan tavannut ihmistä, joka koettaa välttää hankaluuksia parhaansa mukaan? Ihmistä, joka koettaa olla mieliksi kaikille? Sellaista henkilöä, jota kaikki kehuvat, mutta joka kuitenkin tuntee olevansa mitätön ja kaikille aivan samantekevä? Ihmistä, joka ei pysty pitämään kaikkea kuormaa itsellään, tietämään kaikista asioista kaikkea, tai joka ei jaksa aina olla vastaamassa kysymyksiin ja kuuntelemaan murheita. Sellaista ihmistä, joka pitää yllä kulisseja tunteakseen, että hän joskus voisi olla tärkeä. Mutta samalla sellaista ihmistä, joka ei enää jaksa. Sellaista ihmistä, joka ei tiedä, milloin romahtaa, jos romahtaa.

Sellainen ihminen olen minä itse.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot