Ja ketut!

Runoilija autumn pianist

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällainen outo mutta tunteellinen.. :)
 

Sinulle se on helppoa.

Menet vain ulos kavereiden kanssa,
tutustut uusiin ihmisiin,
löydät itsellesi sopivan ihmisen ja kas

- olet umpirakastunut.

Lisäksi sinulla on myös monia muita kierroksessa,
joiden väliltä valita.

Sanot että on helppo rakastua,
ja löytää se oikea juuri sillä hetkellä.

Helppoa?

Ehkä sinulle.

Perkele se ei ole helppoa nähnytkään.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot