Liikaa vaadittu?

Runoilija autumn pianist

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällainen outo mutta tunteellinen.. :)
 

Haluaisin edes kerran herätä käsi ympärilläni.
Herätä kerran siihen että joku silittää, tuhisee ja vain on.

Haluaisin edes joskus lähettää tekstiviestin, joka loppuu sanoihin "rakastan sinua".
Haluan ottaa sinusta kuvan profiiliisi facebookissa,
tutustua kavereihesi yhteisissä menoissa.

Edes kerran haluaisin kuulla että näytän kauniilta.
Että kelpaan juuri tällaisena,
että olen juuri se oikea.

Ettei minun tarvitsisi olla ujo, ja takertua yksittäisiin, liitoksissaan natiseviin kaverisuhteisiin.

Edes kerran olisi ihana, jos joku olisi kotona kun tulen takaisin. Istuisi sängyllä ja pitäisi kainalossa kun mieli on matala.

Olisi siinä aina kun olisi tarvetta.

Ja tottakai olisin valmis tekemään tämän kaiken myös toisinpäin.

Mutta tällä hetkellä se taitaa olla todella suuri mahdottomuus.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot