Lehti

Runoilija autumn pianist

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällainen outo mutta tunteellinen.. :)
 

Lehti putosi vertikaalisesti maahan suhteessa joen horisonttiin.

Ei kiemuran kiemuraa. Ei voltteja. Pelkkä tyhmä vertikaalinen linja suhteessa jokeen.

Joko lehdellä on maailman surkein mielikuvitus tai kyseessä on geometrinen, realistinen lehti.

Poimin kuitenkin lehden talteen, sillä se uskalsi olla niin pirun erilainen kuin muut.

Se oli oma itsensä.

Selite: 
Ja se lehti löytyy runokirjan välistä, tämän kyseenomaisen runon kohdalta. :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot