Tästä päivästä lähtien

Runoilija autumn pianist

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällainen outo mutta tunteellinen.. :)
 

Tästä päivästä lähtien tyydyn olemaan.
Tyydyn olemaan ja elämään,
ottamaan pienimmänkin ilon irti kaikesta.

Tästä päivästä lähtien lupaan
etsiä jokaiselta päivältä paikan
jonne pysähtyä.
Jonnkin kauniiseen paikkaan missä runot syntyvät.

Jotta edes jossain voin hetken olla totaalinen minä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoa minän pohdintaa. Kun osaisikin joka päivä pysähtyä. Siinä olisi lupausta tulevalle vuodelle.

 

Käyttäjän kaikki runot