poika läheltä

Runoilija minnamonni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämä on kuin ahven.
 

Nämä illat ilman sinua,
ovat kylmiä ja koleita.
Ota minut syliisi,
ja paina pääni vasten rintaasi.
Anna minun siihen nukahtaa,
ja hellästi sinua rutistaa.
Haluan tuntea hengityksesi,
läpi koko elämäni,
Vasten minun rintaani.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hempeä ja nätti.

 

Käyttäjän kaikki runot