elämä sinun kanssasi

Runoilija minnamonni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämä on kuin ahven.
 

Tiedän sinun ajattelevan minua,
voit luottaa siihen etten voi olla ajattelematta sinua.
Joka hetki ilman tuoksuasi,
on kuin tippuisi alas jokeen.
Ilman sinunkaltaistasi,
sotkeutuisin kuin nokeen.
Älä ikinä jätä minua omilleni,
kaipaan sinunlaista rinnalleni.
Nyt ja aina,
ilman sinua ei elämä maita.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot