Tuomas.

Runoilija minnamonni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämä on kuin ahven.
 

Sinä siellä ylhäällä,
enkelten hellässä syleilyssä.
Joskus kohtalo julmasti kohtelee,
niitäkin ketkä elämän ehdottomasti ansaitsee.
hetkiä, jolloin sinua tarvitsisin,
on enemmän kuin kestäisin.
Mutta sinut koko ajan mielessäni,
mä pidän vaikka masentaisikin.
Olit mulle rakkain ihminen,
jonka hengen riisti enkeleitä taivaallinen.
Se päivä jolloin mua ensi kertaa suutelit,
Jää mun muistoihin ikuisesti.
Myös se milloin viimeksi suudeltiin,
painui luihin ja ytimiin.
Ikinä en sinua unohda,
olit mun ensimmäinen kulta oikea.
tää rakkaus on enemmän kuin mikään,
kuhan muistat mua pitkään ikään.
Kun mun aika tulee sun luo tulla,
sinne vierees on paikka mulla.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot