päivä päivältä tummempi

Runoilija minnamonni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämä on kuin ahven.
 

tää meidän tilanne,
karkaa pikku hiljaa käsistä.
eiköhän meidän yhteiset iltamme,
tähän loppuneet, käsitätsä.
ei meitä luotu yhteen,
vaan väkisin sullouduttiin tähän kiireeseen.
toivon et ymmärrät mua porvoon poika,
kun sanon, etten voi jatkaa tornilla palikoita.
tää oli tässä,
suuri tulevaisuus meidän edessä.
onnes löydät muualta,
jonkun muun tytön alta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot