rrakkaus

Runoilija minnamonni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämä on kuin ahven.
 

Joinain päivinä,
toivon ettei minua olisi.
Huolet häivinä,
ilman halauksiasi.
Älä päästä minua,
en pärjää ilman sinua.
Ilman sinua,
ei edes olisi minua.
Minä rakastan vain sinua.
Toivottavasti sinusta,
tuntuu että välität minusta.
Sinun lämpösi,
on minun aarteeni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot