tunteita jokaiselle

Runoilija minnamonni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämä on kuin ahven.
 

Hei rakkauteni,
kirjoitan sinulle hieman tunteistani.
Jos voisin,
nimeäisin tähden mukaasi.
Sen tähden,
jonka reunalla istuvat enkelini.
Ne jotka sinä sait palaamaan,
he saapuivat minua halaamaan.
Naantalin kallioilta,
me niitä katselimme.
Niiltä joilla,
silloin kerran rakastelimme.
Sinun vartalosi,
vasten minun omaani.
Tiedän sinun ajattelevan sitä myös,
vietä kanssani seuraavakin yös.
Voimme kiivetä kallioille,
ja nähdä yhteisen maailmamme.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot