Oma perhonen

Runoilija minnamonni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämä on kuin ahven.
 

Missä päin leijailee,
mun oma pieni perhonen..
miksei tuuli sitä tänne kuljeta,
jotta voisin sen syliini sulkea.
Viereen sen tahtoisin mä nukahtaa,
ja helpotuksesta huohahtaa.
antaisitpa sä mun sua koskettaa,
jotta mun ei tarttis yksin nukahtaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot