Auringonkukka

Runoilija Lonelyguy

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2007
Viimeksi paikalla: 2.9.2016 8:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Kuin kukka, joka auringon lämmöstä elää.
Niin sielusi auringosta rakkauteni herää.

Kuin kukka, jonka nostaa auringon valo.
Mua luoksesi kantaa nyt rakkauteni palo.

Kuin tuo kukka yöllä, valoa palvova.
Ilman aurinkoani olen yöni valvova.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis on tämä runosi! Tässä on lämpöä sisällä.

Tykkään sanan köytöstä ja hyvin rullavasta rivityksestä. myös tunelma oli hieno runossasi.

Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot