Puolta ilman.

Runoilija Lonelyguy

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2007
Viimeksi paikalla: 2.9.2016 8:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Puolet olen sinua ilman,
puolikas tuo tämänkin illan.

Aina vierelläsi puoleni toinen,
nyt ylettää siihen voi en.

Puolestani toisesta huolta pidä.
Ajatuksin halaa ja suutele sitä.

Kun sinut tapaan otan omani, olen kokonainen.
Luoja, kuinka rakastankaan sinua nainen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella upeaa riimittelyä

 

Käyttäjän kaikki runot