Se yö

Runoilija Lonelyguy

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2007
Viimeksi paikalla: 2.9.2016 8:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Tulossa ilta, illan perään. Ilman rakkainta ihmistä.
Tulossa yö, jolloin herään. Kuivaan kyyneleet silmistä.

Juuri unta katsella sain. Katsella sinua, kuin filmissä.
Tuota unta katsoissain, katsoissain sinua, olin pilvissä.

Todellisuus yön verhoama sinut pois minulta repi.
Yö unen pyydysti ikävän verkolla. Sinut pois minulta veti.

Vieressäin nyt kylmä lakana. Kylmä minunkin sinua ilman.
Mielessäin seison sun takana. Tunnen lämpimän kesäilman.

Käteni ympärillesi laitan, suudelman kaulallesi painaen.
Käteni kun tyynyn alle taitan, kiinni silmäni painaen.

Taas uneen ihanaan vaivun, yhdessä kun olla saamme.
Pitkin suudelmin päällesi taivun, ne yhdessä me jaamme.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot