Vuori muistoja

Runoilija Lonelyguy

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2007
Viimeksi paikalla: 2.9.2016 8:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Nyt tunteideni kaatopaikalla muistojani tongin.
Haisevin, vapisevin sormin.
Tunteideni ilonpaikkoja, hymyjä ongin.
Ajatusteni sfääreissä yöllä lorvin.

Vuori muistoja.
Tuhansittain laatikoita. Kasapäin.
Yli harmaiden laatikoiden väriä näin.
Takanako aivan?
Kipuamaan lähden, se maksakoon vaivan.

Vuori muistoja.
Tuoksuja merestä, keitettyyn kaaliin.
Uusi askel siirtää jalan.
Paljastaa askel pikkupojan saaliin.
Madolla ongitun pienen kalan.
Kuinka poika onnelliselta näyttää.
Hymyllään hän vaarinsa sydämen täyttää.

Vuori muistojen taas hymyn toi.
Kasvoille näille, jotka yötä valvoi.
Menneen vaarin kasvot näytti.
Valvoneen muistoissaan kun käytti.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot