Ketju elämän

Runoilija Lonelyguy

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2007
Viimeksi paikalla: 2.9.2016 8:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Ketjua saamaani taas hivelen sormin.
Kuulla saatan taas naurusi korvin.
Kuinka kertoa sulle voisin sen,
kuinka yksin olen, kelvannut en.
Kätesi kädessäin, huudan-älä irti päästä!
Kätesi kädestäin, tajusin-et sieluain säästä.
Katsoit suoraan silmiin kun otteesi irroitit.
Katsoin kuin pilviin, kun kyyneleet silmiini kirvoitit.
Silti uskon rakkauteesi. Huomiseen.
Siksii uskon tulevaan. Luomiseen.
Elämääni tuskin uskoa kadotan.
Elämäni loppuun uskon ja odotan.
Taas ketju saamani eksyy sormiini.
Taas naurusi rakkaani löytyy korviini.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tajuttoman hyvä runo, loppusoinnitkin toimivat yllättävän hyvin. Ehyt ja positiivinen, pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot