Salaa.

Runoilija Lonelyguy

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2007
Viimeksi paikalla: 2.9.2016 8:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

He näkevät toisensa hymyillen.
Toisiaan halaten,
maailmalta lymyillen.

Pihalla talon pyöreän, vain toisensa nähden.
hetken jakavat pienen, rakkautensa tähden.

Vaan kurkkaappas tolpan takaa,
siellä heidät näät suutelevan salaa.

Rakastuneina nuo kaksi ihmistä,
sen lukea voi heidän silmistä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis runo, tosi kaunis...

Hieno. Taitavat toisiaan todella rakastaa. Upeaa.

kaunis runo, tosi kaunis...

Hieno. Taitavat toisiaan todella rakastaa. Upeaa.

 

Käyttäjän kaikki runot