Kesäpyry

Runoilija Lonelyguy

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2007
Viimeksi paikalla: 2.9.2016 8:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Lumisateeseen luvattuun tänään heräsin.
Pakenin mieleeni kuvattuun kesään,
sieltä muistoja keräsin.

Lumipaakut ikkunassa, hallan heittämät.
Kesäsateen pisaroiksi ikkunaani piirtyi.
Lumipyörteet taivaan peittävät, silti
ajatukseni poutapilviin siirtyi.

Metrossa mutrusuita katselin.
Aikani, kunnes käännyin selin.
En sopinut joukkoon tuimaan.
Kanssasi kävelin rantaan uimaan.
Hymyilin...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

aww. kun ite ois voinu tänään samaistuu tähän, vaikka tommonen piip sää onki..

aww. kun ite ois voinu tänään samaistuu tähän, vaikka tommonen piip sää onki..

 

Käyttäjän kaikki runot