Kohti unelmaa

Runoilija Viimeinen

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 26.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja surusta, tuskasta, epätoivosta, sekä niiden aiheuttajasta: rakkaudesta

Pohjatonta surua, ikuista tuskaa, lohdutonta kaipuuta ja
      -Elämää suurempia rakkaustarinoita-
 

Pakko vaeltaa
kohti unelmaa
kun ei uskalla
eikä oikein voi muutakaan

En voi istua hiljaa
paikallaan
On pakko aina jotain uutta
koettaa
En voi vain kadota
takavasempaan
kun aasiat eivät lähdekkän sujumaan
toivotulla tavallaan

Enää en voi luovuttaa
Enää en voi perääntyä
Kun elämä kutsuu
on vastattava
Kun kuolema kutsuu
en aio alistua

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot