Heikkous

Runoilija Viimeinen

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 26.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja surusta, tuskasta, epätoivosta, sekä niiden aiheuttajasta: rakkaudesta

Pohjatonta surua, ikuista tuskaa, lohdutonta kaipuuta ja
      -Elämää suurempia rakkaustarinoita-
 

Ei ole syytä pelätä elämää
Ei ole syytä rakastaa kuolemaa
Aika ei paranna haavoja
Se syventää niitä
ja pala palalta
leikkaa sieluasi

Ei saa pelätä elämää
Ei tarvitse odottaa kuolemaa
Vaikka haavat ovat ikuisia
ne eivät tapa
Vaikka kuolema on määränpää
ei siihen saa kiirehtiä

Elämässä on kai tarkoituskin kärsiä
mutta on heikkous paeta
Ja kuolema
kuolema on pako

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Täm on loistava! Menet heittämällä suosikkeihini.

Täm on loistava! Menet heittämällä suosikkeihini.

 

Käyttäjän kaikki runot