Pala sielua

Runoilija Viimeinen

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 26.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja surusta, tuskasta, epätoivosta, sekä niiden aiheuttajasta: rakkaudesta

Pohjatonta surua, ikuista tuskaa, lohdutonta kaipuuta ja
      -Elämää suurempia rakkaustarinoita-
 

Se on aina uhkarohkeaa
kun antaa palan sielustaan
Sen voi joku vaikka varastaa

Mitä sitten teet
Kun sielusi uutta herraa palvelee?
Sinut jättäen pimeyteen

Typeryyttä suurempaa,
kuin antaa palan sielustaan
toisen, vieraan, syliin sukeltaa
on vain se, jos silti häntä rakastaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Palasit! Vihdoin:) Ja yhä osaat runoilla niin ihanasti!! Loistava tämä<3

Rakkaus ei tunne rajoja, sitä tekee mitä tahansa rakkaalle, mutta sitä toivoo, ettei joudu pettymään

 

Käyttäjän kaikki runot