Nuori lapsi

Runoilija Viimeinen

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 26.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja surusta, tuskasta, epätoivosta, sekä niiden aiheuttajasta: rakkaudesta

Pohjatonta surua, ikuista tuskaa, lohdutonta kaipuuta ja
      -Elämää suurempia rakkaustarinoita-
 

Sinä sanot olevasi aikuinen
Sinä luulet tietäväsi
Vaikka enhän minäkään ole varma
Enhän minäkään ole aina oikeassa
Mutta tiedän erehtyväisyyteni
Ja otan oppia muilta
Mutta en kopio aatteita
Ymmärrystä vailla
Sinä luulet
olevasi viisaampi
sinä luulet
olevasi todellinen totuus

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ettei olisi kyse.... No jaa, hieno^^

Kokemusten kautta kasvaa kypsyys.
Kuinka usei tunteekaan olevansa, vaikka mitä.Totuuden kirjoitit.

 

Käyttäjän kaikki runot