Nimetön

Runoilija jastmii

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Näin silmäsi
Tunsin huulesi
Hivelin kättäsi
Mun katse eksyi silmiesi varjoihin,
Eikä päässyt pois sieltä,
vaikka kuinka halusin
Voih, kunpa tää kaikki ois unta,
josta en koskaan herää,
mutta EI!
Joka aamu heräsin, vaikka en aina sitä olisi halunnutkaan..
Heräsin vain sen ajatuksen valossa, että näkisin sinut taas huomenna.
Huomasin kyllä tuskasi, kun tuijotit minua koulun hiljaisilla käytävillä.
Halusin helpottaa sun tätä tuskaa, mutta miten olisin tehnyt sen?
Olenhan pelkuri ja en tästä muuksi muutu
kunpa vain ymmärtäisit sen ja suutelisit minua pitkään ilman muita ympärillämme..
Vain sinä ja minä rakkauden kehdossa

yhdessä aina & ikuisesti <33

Selite: 
<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot