Läheisen kuolema koskettaa.

Runoilija jastmii

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ensimmäiseksi tuli hämmennys.
Kyynel.
Viha.
Syyllisyys.
Miksi hän teki sen?
Vai tekikö?
Olinko tajunnut jo aikaisemmin, miten tärkeä hän on minulle?
- En, vasta silloin kun hänet menetin.
Onko hänellä mukavaa isänsä luona taivaassa?
- Ei, hänen isänsä tuhosi hänet.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

aika rankka lopetus,
odotin erilaista,
mut tämä oli paljon parempi.

aika rankka lopetus,
odotin erilaista,
mut tämä oli paljon parempi.

aika rankka lopetus,
odotin erilaista,
mut tämä oli paljon parempi.

aika rankka lopetus,
odotin erilaista,
mut tämä oli paljon parempi.

aika rankka lopetus,
odotin erilaista,
mut tämä oli paljon parempi.

 

Käyttäjän kaikki runot