Just a dream

Runoilija jastmii

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

suklaasilmät..
pehmohuulet..
suklainen iho..
pieni ja söpö pusu, mutta
samalla niin ratkaiseva,
tunsin rakastavani häntä..
hänen katseensa kulki
vartaloni poikki..
hän kuiskasi korvaani
jotain, mutten kuullut,
koska kiihkoni nousi
hetkihetkeltä enkä voinut
kuin tarttua hänen kaulaan
ja suudella häntä
intohimoisesti..
mutta sitten.....
säpsähdin hereille ja
huomasin, että kaikki oli
vain unta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunista :)

 

Käyttäjän kaikki runot