Nimetön

Runoilija jastmii

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Silmäsi, ne synkimmät.
Ruusunpunaiset huulesi, jotka ovat kuin kietoutuneina Terälehtien havinaan.
Korvasi, jotka kuulevat sydämeni lyönnit ja löytää niistä Synkimpien salaisuuksieni kohtalon.
Minä itse en tiedä, lentäisikö vapauteen kirjekyyhkyn Lailla vai puolustaisiko maan herruutta rakkaimpien Tähden.
Kunpa joku antaisi merkin, merkin ja luvan saada Tietoisuuden lähde omakseni, tietääkseni, suudellakseni Sinun veren punaisia huulia läpi kasteen, jonka veri ei Ole sinun eikä minun vuodattama.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot