Uni pöpperöinen

Runoilija Sielulintu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

neFilopasofi.
 

Hei, minä heräsin
Kun soitit ovikellolla Bachia.

Naapuri soitti tuubaa.
Kissani soitti rumpuja.

Ja minä olin ollut kuulematta
Edes korkokenkien säveltä,
Arkimuurahaisten kaunista rytmiä

Enkä tiennyt, sänkyni suojissa
Että elämäni kellot soivat,

Niin että kiitos kun soitit ovikellolla Bachia,
Ja herätit minut.

Niin että kiitos kun herätit.
Ja että soitit ovikellolla Bachia.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan mahtava runo! Rytmi ja sanat luovat kivasti flow'n joka kantaa loppuun asti. Tätä oli ilo lukea! :)

Unenomainen jotenkin, ja hymyilyttävä.

hauskaa

pidin

Tahtoisin ovikelloon Vivaldia.

Runosi pisti miettimään eeppistä musiikkia:)

Hauska ja mukava runo

 

Käyttäjän kaikki runot