Lasilaineilla

Runoilija Sielulintu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

neFilopasofi.
 

Monia ovat haaksirikkoisten haamut
Katkeriksi meripisaroiksi muuttaneet
Kun siruja on tarpeeksi lohkeillut

Jos tyrskyt iskevät rantaan
Se kuka päässyt on perille
Joutuu hiekanjyvään rikkoutumaan

Onnellisimpia ovat matkalle väsyvät,
He, jotka oppivat lokkeina lentämään
Yhdessä - kuka sen sanoi? - Ikuisesti.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot