Nimetön

Runoilija Sielulintu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

neFilopasofi.
 

Pois se levottomuus

Räiskyvinä leimuavat

Sydämen kipinät

Minun maailmani täydet maljat

Hetkeksi unneuta

Minun suurin onneni

Täydempi osani

Joka minua estää lepäämästä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot