Roskasakkia

Runoilija Sielulintu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

neFilopasofi.
 

Kuulin juuri uutisen - rikostarinan oikein
Taloon murtautui, nuorena aloitti
Kaiken kurjuuden kukkuraksi,
Vältti mokoma poliisin

Koulussa kaikki oli vielä kohdallaan
Näin minun on annettu ymmärtää
Mutta mikä sitten käytöstään selittää?

Jo nuorella iällä meni sekaisin oikea ja väärä
Ei ollut kyseessä nuhteeton herranterttu:
Vaikka oli kuulemma vanhempien taholta
Varsin hyvin kasvatettu

Mutta eipä estänyt tätä rosvoa kasvatus, ei
Ei koskenut omaantuntoon
Kun kolmen karhun varastosta
Söi Punahilkka ja puuroon
otti vielä osan voista!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

aistittavissa ironiaa ja pilkettä silmäkulmassa. lopun Punahilkka-kytkös vielä syventää runoa. onpas mielenkiintoinen teksti!

 

Käyttäjän kaikki runot