Kuinka upottaa Sinut? Toisten maailmaan.

Runoilija Sielulintu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

neFilopasofi.
 

Tehdään omiamme,
Laiskotellaan
Siirretään vielä huomiseen,

Ja juodaan viiniä.

Älä herätä minua
Vaikka sanon
Mä huudan!
"En tahdo nukkua!"

Sinä olet minun unissani
Vaikka valveillakin.
Älä raaputa ihoani verille,
Pyydän pyydän pyydän.

Orjuutettuna kaipaan tekoja.
Mutten ikinä ilman sinua,
Katkaisin siipeni,
Sidotut kahleisiini

Olen sidottu, en vapaa. Koskaan.

Ellet sinä päästä.

"Älä päästä", pyydän, anelen.
"Vie vapauteen", anelen, rukoilen.

Monet vievät pois maailmasta,
Mutta olen tässä
Vaikka nautin sinua.

Joka päivä. Olet olen. Sinun/minun.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot