Enkeli ikkunalaudalla

Runoilija Sielulintu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

neFilopasofi.
 

Korvien täydeltä melankolista musiikkia

Naapurina hautausmaa
Välittäviä ihmisiä
(parempi maa!)
Kun kynttilöitä palaa joka päivä

Minä rakennun muistoista
Kun alan unohtaa, toivon
Minuuteni ristimetsään
Paljon tähtiöitä

Korvien täydeltä melankolista musiikkia
Kaunista minun iltaani

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot